Ordföranden har ordet

Bästa Jockeyklubbsmedlemmar!

Så är galoppens högsäsong i full gång och det är många härliga lopp varje vecka! Höjdpunkten för året är som vanligt det svenska derbyt, som i år vanns en mycket värdig hästägare genom Lone Kaj-Nielsen, en verklig nestor inom skandinavisk galopp!
Intressant läsning i detta Forum med koppling till derbyt är artikeln om Bo Jardby, som i år bevistade sitt åttonde derby! Ett otroligt rekord, som nog är omöjligt att slå. Bo har dessutom instiftat ett särskilt vandringspris i derbyt till uppfödaren av den främst placerade svenskfödda hästen. Extra roligt var det då jag själv är delägare och uppfödare av Realize Rock som kom femma och vi fick en mycket fin tavla för det!

I sommar har jag haft stort nöje av Svensk Galopps nya tips- och nyhetssida, Galopptipps.se. Den ger enormt mycket nyheter från galoppens härliga värld och dessutom fina tips. En stor eloge till Svensk Galopp för den sidan!

Än kvarstå många härliga tävlingsdagar i Sverige, med Svenskt Oaks, Breederslöpningarna, SM löpningarna, Stockholm Cup, S:t Leger m m. Sedan har vi högtidsdagen för alla spekulanter på åringar, åringsauktionen, som i år är på Bro Park lördagen den 28 september. Katalogen lämnas snart till tryck har jag hört och vi kan nog förvänta oss den i mitten av augusti. Det är 95 åringar som ska hitta nya hem, med förväntansfulla nya ägare!

Jockeyklubben har som bekant inrättat ett särskilt klubbrum på Bro Park, det alla medlemmar är välkomna de dagar som vi har bokat med Svensk Galopp. Lokalen delas nämligen med Svensk Galopp. Vi har skickat ut en lista över vilka dagar som vi har öppet, men vi kommer också att i framtiden ha en annons i programmet om detta. Förhoppningsvis ska vi även kunna hitta en motsvarande lösning på Jägersro.

Med hopp om en fortsatt varm och skön sommar!

jan kleerup 300x300

Jan Kleerup
ordförande


logo jk forum

 
Länkar till samtliga enskilda artiklar hittar du här

Ansvarig utgivare: Jan Kleerup
Texter: Björn F Eklund
Webmaster: Jan Sjunnesson

Bilder: Bildbanken, Svensk Galopp (där inte annat anges)
Forum ger även plats för annonser – med anknytning till galoppsporten.
Spalterna står öppna för kommentarer och debatter.
Maila till 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

 

Save

Skriv ut