Ordföranden har ordet

Jockeyklubbvänner!

Så är vi då inne i den verkliga galopp-perioden med tävlingar på alla banor. Härlig galoppframtid och mycket att se fram emot!

Jockeyklubben fick förra året en donation av en gammal trogen galoppentusiast att delas ut med 1/10 per år till någon som gjort och gör värdefulla prestationer för svensk galopp. Det glädje mig mycket att nu kunna meddela att styrelsen beslutat att årets mottagare är Fredrik Johansson. Denna fantastiska jockey som får anses vara en levande legend är verkligen värd denna uppskattning. Det gäller både för hans framgångsrika karriär som jockey men även de fina insatser han gör idag då han aktivt delar med sig av sina erfarenheter till nya unga jockeys.

Vi hedrar Fredrik på middagen vid vårt årsmöte den 5 juni. Vi delar ut priset och Fredrik får berätta något från sin mångåriga karriär. Förhoppningen är att vi blir många både medlemmar och vänner som då kan hylla Fredrik på plats!

Innan dess hoppas jag vi ses på invigningen av Jockeyklubbens nya klubblokal högst upp på Bro Parks läktare före tävlingarna där den 5 maj, kl. 11.30

Väl mött framöver!
Jan Kleerup
Ordförande


logo jk forum
 
Länkar till samtliga enskilda artiklar hittar du här

Ansvarig utgivare: Jan Kleerup
Texter: Björn F Eklund
Webmaster: Jan Sjunnesson

Bilder: Bildbanken, Svensk Galopp (där inte annat anges)
Forum ger även plats för annonser – med anknytning till galoppsporten.
Spalterna står öppna för kommentarer och debatter.
Maila till 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

 

Save

Skriv ut